×

Change Language

FI
×
×

Blues-ilta la 7.8.

La 7.8. klo 19 alkaen

• Brutal Blues Band

• Micke & Lefty feat. Chef

• SoulBrothers

 

PÄÄSYLIPUT:
25€/ilta
45€/2iltaa
lipunmyynti ennakkoon:
KK-KUVA, Kirkkokatu 21, Joensuu
Ravintola Parppeinpirtti, Ilomantsi
Ilomantsin Optiikka, Ilomantsi
Ilomantsin Leipomo, Ilomantsi
tai netistä bbhf.fi ja travelilomantsi.fi

 

 

Brutal Blues Band

Uutta mutta kokemukseen pohjautuvaa bluespoljentoa Joensuusta.
Brutal Blues Band on Joensuussa vuonna 2020 perustettu trio. Trio koostuu pitkän linjan muusikoista - Ruben Cuerdo - laulu ja kitara, Sepeli Sarkkinen - basso ja Hanski Lihavainen - rummut.
Bluesin ja rockin suuriin klassikoihin pohjautuen Brutal Blues Band on luonut oman persoonallisen, helposti tunnistettavan tyylin, jossa herkkyys ja intesiivisyys nivoutuu rauhallisemmista esityksistä energisimpiin. Brutal Blues Band äänittää kaikki biisit omalla studiolla Utrassa Joensuussa. Äänitykset tehdään ilman mitään extra meikkejä eli ne ovat hyvin lähellä sitä mitä yleisö tulee livekeikoilla kuulemaan.

 

Micke & Lefty feat. Chef

Taitavien multi-instrumentalistien lahjakkuuteen perustuva energisen vahva trio.
Micke Björklöf (laulu, perkussiot, kitara, huuliharppu) ja Lefty Leppänen (laulu, slide ja akustinen kitara, huuliharppu) muodostavat Chef Kivimäen (basso, laulu) kanssa yhden Euroopan kiinnostavimmista tämän päivän blues- ja juurimusiikkiyhtyeistä.
Bändin ehdottomia tavaramerkkejä ovat vahva lauluosaaminen ja stemmelaulaminen, jossa kaikki kolme laulavat sekä yhdessä että erikseen. Harvemmin kuulee tämän genren bändeissä tällaista lauluvoimaa saatikka kolmea solistia.
Amerikkalainen roots-musiikki luo kehyksen, pääpainon ollessa kuitenkin bluesissa. Omaperäisen ja aidon blues-soundin viimeistelevät virtuoosimainen slidekitara, matkalaukulla varustettu rumpusetti sekä taiturimainen huuliharppu. Vahva kokonaisuus syntyy erinomaisista omista kappaleista sekä kovan luokan musiikillisesta ammattitaidosta.

 

SoulBrothers

Illan päättää vauhdikkaasti verraton soulbilebändi.
SoulBrothers on kuusimiehinen orkesteri, joka soittaa menevää soulia ja sekoittaa soulin sekaan vintage rock -biisejä. Sovituksissa on roima annos Bro´s Twistiä, jolloin lopputulos on ehtaa SoulBrothersia. Ohjelmistosta löytyy Stevie Wonderia, Spencer Davis Groupia, Wilson Pickettiä Otis Redsingiä ja soulboxin ulkopuolelta mm. Procol Harumia, Little Featia ja Lenny Kravitzia. Myös omaa tuotantoa saattaa livahtaa keikkasettiin.
SoulBrothersin muodostavat Timo Malinen - koskettimet, taustalaulu, Tapani Reijonen - kitara, Mika Ylönen - laulu, lyömäsoittimet, Eero Turunen - rummut, Pertti Komu - basso ja Harri Malinen - kitara, taustalaulu.

Tule mukaan

Hanki pääsylippusi ennakkoon !