BBHF 2023

Blueberry Hill Festival 2023

Blueberry Hill Festival -tapahtuma järjestetään 4.-6. elokuuta jo peräti neljännentoista kerran. Tapahtumapaikkana on Parppeinvaaran Parppeinpirtti ja ympäristö. Esiintymispaikka on sisällä Parppeinpirtissä, mutta tapahtuma levittäytyy pihapiiriin ja musiikki kuuluu myös ulkona. Pääsylippuja on rajoitetusti, joten kannattaa hankkia liput etukäteen.
Jälleen kerran korkeatasoisesta jazz- ja bluesmusiikista nautiskelijoiden lisäksi tapahtuma kokoaa yhteen iloista yleisöä ympäri maakuntaa ja kauempaakin viettämään aikaa yhdessä myös hyvän olon, ruoan ja juoman seurassa.

Perinteisten blues- ja jazz-iltojen lisäksi tänä vuonna Parppeinpirtissä esiintyy sunnuntai-iltana The Otherworld Ensemble esittäen musiikkia ”Itkuja” / invocations on lament -sävellyssarjasta. The Otherworld Ensemble on suomalaisen jazzlegenda Heikki ”Mike” Koskisen ja suomalaista sukujuurta olevan kalifornialaisen saksofonisti-säveltäjä Rent Romusin yhteisprojekti. "Itkuja" -konsertin tarjoaa Ilomantsin kunta ja konserttiin on vapaa pääsy.

Pe 4.8. klo 19 alkaen

• 19.00 Robbie Hill
• 20.30 Lena & The Slide Brothers Duo
• 22.00 Huojuva lato

La 5.8. klo 19 alkaen

• 19.00 Djangomania
• 20.30 Joonas Tuuri Quartet
• 22.00 Mari Zhiginas Quartet

Su 6.8. klo 19 alkaen

19.00 The Otherworld Ensemble

PÄÄSYLIPUT pe ja la:
30€/ilta
50€/2iltaa
lipunmyynti ennakkoon:
KK-KUVA, Kirkkokatu 21, Joensuu
Ravintola Parppeinpirtti, Ilomantsi
Ilomantsin Leipomo, Ilomantsi
tai netistä bbhf.fi 

HUOM! Lippuja myynnissä rajoitetusti.

HUOM! Sunnuntai-illan konserttiin on vapaa pääsy.

BBHF- jazzbussi Ilomantsiin la 5.8. lähtee Joensuusta Kirkkokadulta Taidemuseon edestä klo 17.30 ja lähtee paluumatkalle kohti Joensuuta n. klo 23.30.
Pääsylippu + matkat ( jns-ilom-jns) vain 45€/kpl. Huom. Jazzbussilipun voit ostaa vain KK-KUVAsta ennakkoon käteisellä tai kortilla. Voit myös maksaa pääsylipun+matkan jazzbussissa käteisellä tai kortilla ennen lähtöä.

Jazzkerho-76, Joensuu ja Blueberry Hill Festival ry järjestävät Jazz-illan perinteisesti yhdessä.