Blues-ilta la 6.8.

La 6.8. klo 19 alkaen

• 19.00 Cane Vuorjoki Solo feat. Jari Lappalainen

• 20.30 Tad Robinson Band

• 22.00 Tea´s Half Acoustic

 

PÄÄSYLIPUT:
30€/ilta
50€/2iltaa
lipunmyynti ennakkoon:
KK-KUVA, Kirkkokatu 21, Joensuu
Ravintola Parppeinpirtti, Ilomantsi
Ilomantsin Leipomo, Ilomantsi
tai netistä bbhf.fi  jazzkerho-76.fi

BBHF- bluesbussi Ilomantsiin la 6.8. lähtee Joensuusta Kirkkokadulta Taidemuseon edestä klo 17.30 ja lähtee paluumatkalle kohti Joensuuta n. klo 23.30.
Pääsylippu + matkat ( jns-ilom-jns) vain 40€/kpl. Huom. Bluesbussilipun (pääsylippu+matkat) voit ostaa vain KK-KUVAsta ennakkoon käteisellä tai maksaa lipun bluesbussissa käteisellä ennen lähtöä.

 

 

Cane Vuorjoki Solo feat. Jari Lappalainen

Monenkirjavaa musiikkia tekevä joensuulainen Cane Vuorjoki on esiintynyt BBHF -takavuosina kokoonpanoissa Echo & Cane ja North Karelian Allstars. Lisäksi hänet tunnetaan bluespiireissä mm. Kolin Ruska Blues -festivaalin juontajana.Tällä kertaa mies esiintyy soolona feat. Jari Lappalainen, soittaen pääasiassa telakoituneen Root Remedy -yhtyeensä kappaleita.

 

Tad Robinson Band

Amerikkalainen soul blues -laulaja ja huuliharpisti, genrensä suosituimpiin artisteihin lukeutuva Tad Robinson tekee elokuussa festivaalikiertueen Suomessa ja Virossa. Tad laulaa Memphisin soulia ja Chicago bluesia vahvalla ja aidolla tavalla. Robinson pitäytyy laulamaan omia kappaleitaan, jotka ovat kuitenkin sovitettu vahvasti tuon ajan soul- ja bluestraditioiden hengessä. Tad Robinson omaa yhden rikkaimmista ja voimakkaimmista lauluäänistä, jota hän osaa myös käyttää taitavan pehmeästi. Robinsonin kiertue-yhtyeenä nähdään hänen pitkäaikaisia luottomuusikoitaan:
Jonne Kulluvaara - kitara, Jaska Prepula - basso ja Juppo Paavola - rummut.

 

Tea´s Half Acoustic

Kouvolalainen Roots & Blues -kollektiivi Tea`s Half Acoustic eli THA on kehittynyt reilun 10 vuoden aikana pienestä puoliakustisesta coverbändistä omaa tuotantoa luovaksi artistiksi. THA on tänä päivänä 9-henkinen bändi, jonka tyylissä blues, soul, country, pop & rock yhdistyvät, luoden omintakeisen ja jopa progressiivisia sävyjä sisältävän musiikillisen keitoksen. Bändiä johtaa upeaääninen ja karismaattinen Tea Salo, jonka voimakas ääni ja tulkinta ei jätä ketään kylmäksi. Vahvassa roolissa ovat myös persoonalliset taustalaulajat stemmoineen. Bändin soittotyyli on rouhea ja se toimii ilman liikoja kikkailuja. THA julkaisi esikoislevynsä "Moving" keväällä 2021. Biisit ovat soineet ympäri maailmaa nettiradioissa Suomesta aina Uuteen Seelantiin asti. Tämä porukka kannattaa nähdä ja kuulla livenä! 

THA on: Tea Salo – laulu, klarinetti, saksofoni & poikkihuilu, Petri Salo – kitara, Esa Rantanen – haitari & koskettimet, Jari Taimela – bassokitara, Ari Vuorinen – rummut, Daniel Stenvall – trumpetti, Anitra Raivio – taustalaulu & viulu, Anna Kuurne – taustalaulu & klarinetti, Tuuli Asunmaa – taustalaulu 


 

Tule mukaan

Hanki pääsylippusi ennakkoon !