Jazz-ilta pe 6.8.

LPe 6.8. klo 19 alkaen

•Jukka Perko Fountain of Youth

•Vili Paavilainen Trio

•Tessa Virta Orkesteri feat. Mikko Pettinen

 

PÄÄSYLIPUT:
25€/ilta
45€/2iltaa
lipunmyynti ennakkoon:
KK-KUVA, Kirkkokatu 21, Joensuu
Ravintola Parppeinpirtti, Ilomantsi
Ilomantsin Optiikka, Ilomantsi
Ilomantsin Leipomo, Ilomantsi
tai netistä bbhf.fi ja travelilomantsi.fi

Jazzbussi Ilomantsiin (ainoastaan) pe 6.8. lähtee Joensuusta Kirkkokadulta Taidemuseon edestä klo 17.30, paluu tapahtuman jälkeen.
Pääsylippu + matkat ( jns-ilom-jns) vain 35€/kpl. Huom. Jazzbussilipun voit ostaa vain KK-KUVAsta ennakkoon käteisellä tai kortilla. Voit myös varata jazzbussilipun jazz@jazzkerho-76.fi ja maksaa lipun jazzbussissa käteisellä tai kortilla ennen lähtöä.

 

 

Jukka Perko Fountain of Youth

Illan musiikillisen tarjonnan aloittaa yksi maamme arvostetuimmista ja tunnetuimmista jazzmuusikoista.
Jukka Perkon johtama perinteistä jazzia soittava kolmikko on saanut nimen Fountain of Youth. Siinä Perkon pitkään hioutunut näkemys jazzin tradition sykkeestä saa niin tukea kuin vastavoimaakin nuoresta innosta ja energiasta.
Blueberry Hill Festivaalilla on luvassa svengihermoja kutkuttava kohtaaminen, kun basisti Joonas Tuuri ja rumpali Aleksi Heinola nousevat lavalle yhdessä Perkon kanssa.

 

Vili Paavilainen Trio

Vili Paavilainen Trio edustaa korkeatasoista maakunnallista osaamista.
Vili Paavilainen julkaisi debyyttialbuminsa Stories From Near and Far viime vuoden lopulla. Trio, Vili Paavilainen - kitara, Jami Westergård - kontrabasso ja Lassi Piipponen - rummut, on samalla myös levytyksellä soittaneiden kaverusten kokoonpano.
Bändin ohjelmisto koostuu Paavilaisen sävellyksistä, mutta jokunen jazzstandardi saattaa myös eksyä joukkoon. Musiikkia voi luonnehtia soljuvaksi kitarajazziksi ja akustinen saundi on olennaista tälle triolle.
Paavilainen luonnehtii albumia näillä sanoilla: "Stories From Near and Far on matka mielensyövereistä kaukaisiin tähtiin ja sieltä takaisin sadepäivän seesteisyyteen ja kesän kirkkauteen".

 

Tessa Virta Orkesteri feat. Mikko Pettinen

Jazzklassikoita elokuun pimenevässä illassa.
Aistikas pianisti-laulaja Tessa Virta nostattaa kesäillan festivaalitunnelman huippuunsa rakastetuilla melodisen svengaavilla jazzklassikoilla.
Tessa Virta Orkesterin monipuoliset muusikot vahvistettuna Mikko Pettisellä laulavat ja soittavat Nat "King" Cole Trion, Louis Armstrongin ja Ella Fitzgeraldin säveliä Erik Lindströmiä unohtamatta.
Tessa Virta on saavuttanut suurta suosiota lämminhenkisillä ja mukaansatempaavilla esiintymisillään jo vuodesta 1990 ja Blueberry Hill Festivaalin iltaan hän tuo mukanaan eturivin muusikoita.
Orkesterin muodostaa Tessa Virta - piano ja laulu, Olli Peuhu - kontrabasso (ja laulu), Petri Krzywacki - kitara (ja laulu), Tommi Rautiainen - rummut ja Mikko Pettinen - trumpetti (ja laulu).

Tule mukaan

Hanki pääsylippusi ennakkoon !