×

Change Language

FI
×
×
PERJANTAI

BBHF goes Karhufestivaali

PERJANTAI BBHF goes Karhufestivaali

Pe 16.8.

klo 19.00   JULIANA VEHVILÄINEN TRIO

klo 21.00   OLLI SOIKKELI feat. MARIAN PETRESCU

PÄÄSYLIPUT 25 €

 

Olli Soikkeli Trio feat. Marian Petrescu


Olli Soikkeli (s. 1991), joka on nuoresta iästään huolimatta noussut yhdeksi maailman arvostetuimmista gypsy jazz -kitaristeista. Nyt hän esiintyy Suomessa yhdessä Grammy-palkitun pianistin, Marian Petrescun ja basisti Teemu Åkerblomin kanssa. Trio on julkaissut levyn, jonka ohjelmisto kumartaa legendaaristen kitara-piano-basso-kokoonpanojen suuntaan, jonka mm. Oscar Peterson ja Nat King Cole tekivät tunnetuksi. Konsertti on osa levynjulkaisukiertuetta.

New Yorkissa asuva Soikkeli on esiintynyt genren maailmantähtien rinnalla jazzklubeilla ja festivaaleilla ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. 2016 Huffington Post- ja All About Jazz -lehdet valitsivat Soikkelin Rhythm Future Quartetin Travels-levyn yhdeksi vuoden parhaista jazzalbumeista.

"Olli Soikkeli, is a riveting Finnish guitarist who combines astonishing dexterity and speed with pure soul in a way that places him among the worthiest current day successors to the legacy of the great Django." -The Wall Street Journal
 

Juliana Vehviläinen Trio

Illan musiikillisen tarjonnan aloittaa joensuulainen jazzlaulu-pohjainen Juliana Vehviläinen Trio.
Joensuulainen jazz- ja R&B-laulaja Juliana Vehviläinen on päätoimi­nen laulunopettaja. Juliana Vehvi­läinen Trio on muodostettu Blue­berry Hill goes Karhufestivaalin keikkaa varten. Triossa mukana ovat Vehviläisen lisäksi alttosak­sofonisti Riikka Leininen ja pianisti Simo Loikkanen. 

– Olemme aiemmin soittaneet samoissa kokoonpanoissa, mutta triona tämä on ensimmäinen esiin­tyminen, Vehviläinen kertoo.
Musiikillisista vaikutteistaan Vehviläinen nimeää El­la Fitzgeraldin, Nancy Wilsonin ja Dee Dee Bridgewaterin suurim­miksi idoleikseen.
Ilomantsin keikka tulee olemaan swing- ja latinopainotteista jazzia. 
– Soitamme ainakin Nancy Wil­sonilta muutaman kappaleen. Muuta en taida vielä paljastaa. 

 

Tule mukaan

Hanki pääsylippusi ennakkoon, lippuja on saatavilla vain rajoitettu määrä..!