Blues-ilta pe 4.8.

Pe 4.8. klo 19 alkaen

• 19.00 Robbie Hill

• 20.30 Lena & The Slide Brothers Duo

• 22.00 Huojuva Lato

 

PÄÄSYLIPUT:
30€/ilta
50€/2iltaa
lipunmyynti ennakkoon:
KK-KUVA, Kirkkokatu 21, Joensuu (Huom. 18.7. alkaen)
Ravintola Parppeinpirtti, Ilomantsi
Ilomantsin Leipomo, Ilomantsi
tai netistä bbhf.fi

 

Robbie Hill

Pienestä skotlantilaisesta rannikkokaupungista kotoisin oleva kitaristi-laulaja Robbie Hill päätyi aikaa sitten mutkien kautta asumaan Helsinkiin. Jokaisella bluesartistilla on taiteellinen ominaislaatunsa, jota ikä vain jalostaa. Robbie Hillin ominaislaatu on herkkyys. Se merkitsee vaistonvaraista eläytymistä tunnelmiin, lyyrisiä sooloja ja tunteella laulamista. Robbiella on kaunis, koulittu lauluääni, jossa on tarvittaessa sopivasti blues-säröä.

 

Lena & The Slide Brothers Duo

Lena & The Slide Brothers on vuodesta 2009 alkaen yhdistellyt sujuvasti amerikkalaisia blues- ja roots-vaikutteita. Nyt Blueberry Hill Festival -tapahtumassa yhtye esiintyy duona. Keikoilla kuullaan oman tuotannon lisäksi versioita tarkoin valituista blues- ja rootsmusiikin helmistä. Tilanteen mukaan yhtye muokkaantuu myös sähköiseksi bluestrioksi tai akustiseksi duoksi. Orkesteri on esiintynyt klubikeikoilla, konserttisaleissa sekä useimmilla kotimaisilla rytmimusiikkifestivaaleilla. Bändi on keikkaillut myös Eestissä, Ranskassa, Italiassa ja Ruotsissa, jossa mm. teki kiertueen talvella 2018. Viimeisin albumi "IV" on kerännyt valtavan määrän huippuarvosteluja alan lehdissä sekä sivustoilla ja on menestynyt radiosoittolistoilla ympäri maailman (mm. Britannian Bluesradioiden Top 40- listalla huhti-ja toukokuussa 2019).

Lena & The Slide Brothers Duo: Lena Lindroos - vocals, bass Matti Kettunen - guitars, backing vocals.

Huojuva lato

Huojuva lato perustettiin vuonna 2008 kokoamaan pohjoiskarjalaisia, kantrista kiinnostuneita soittajia. Viidessätoista vuodessa yhtye on julkaissut kahdeksan pitkäsoittoa ja luonut Freukkareiden, Jussi Raittisen ja Nääsvillen Veljesten hengessä oman kolonsa suomikantrigenreen. Huojuva ladon spesialiteetteja ovat koko maan mittakaavassakin taidokas steel-kitaristi Ilkka Vartiainen ja laulaja-lauluntekijä Suonna Konosen kappaleet, joissa seikkaillaan usein itäisissä maisemissa: Lieksan tyttö, Outokummun kupari, Karjalan taivaan alla, Suomenhevonen, Rakkaus ja juuret…

Suonna Kononen - laulu, kitara, huuliharppu, Ilkka Vartiainen - pedal steel, banjo, Teemu Sinkko - basso, taustalaulu ja Keijo Korhonen - rummut, taustalaulu.


 

Tule mukaan

Hanki pääsylippusi ennakkoon !