Jazz-ilta la 5.8.

La 5.8. klo 19 alkaen

• 19.00 Djangomania

• 20.30 Joonas Tuuri Quartet

• 22.00 Mari Zhiginas Quartet

 

PÄÄSYLIPUT:
30€/ilta
50€/2iltaa
lipunmyynti ennakkoon:
KK-KUVA, Kirkkokatu 21, Joensuu (Huom. 18.7. alkaen)
Ravintola Parppeinpirtti, Ilomantsi
Ilomantsin Leipomo, Ilomantsi
tai netistä bbhf.fi  ja jazzkerho-76.fi verkkosivujen kautta

BBHF- jazzbussi Ilomantsiin la 5.8. lähtee Joensuusta Kirkkokadulta Taidemuseon edestä klo 17.30 ja lähtee paluumatkalle kohti Joensuuta n. klo 23.30.
Pääsylippu + matkat ( jns-ilom-jns) vain 45€/kpl. Huom. Jazzbussilipun voit ostaa vain KK-KUVAsta ennakkoon käteisellä tai kortilla. Voit myös maksaa pääsylipun+matkan jazzbussissa käteisellä tai kortilla ennen lähtöä.

Jazzkerho-76, Joensuu ja Blueberry Hill Festival ry järjestävät Jazz-illan perinteisesti yhdessä.

 

Djangomania

Djangomania on viulisti-laulaja Arto Nybomin, kontrabasisti Kari Korpisen, kitaristi Vesa Tompurin ja haitaristi Johannes Niskasen muodostama jazzyhtye. Bändin tyylissä yhdistyvät ranskalainen eleganssi, amerikkalainen swing ja hilpeän romanttinen suomalaisiskelmä – mustalaismusiikkielementeillä maustettuna.

 

Joonas Tuuri Quartet

Modernin jazzin raikkaita tuulahduksia tuo kiteeläislähtöisen basistin Joonas Tuurin yhtye Joonas Tuuri Quartet. Kvartetti on perustettu vuonna 2017, ja sen ensilevy Dimensions julkaistiin Eclipse Music -levymerkillä vuonna 2022. Tuurin sävellysten keskiössä ovat kauniit ja tarttuvat melodiat sekä vahvat tunnelmat. Dimensions-albumi on saanut mukavasti kuunteluita kansainvälisillä soittolistoilla Spotifyssä ja YouTubessa. November-kappale pääsi heti julkaisun jälkeen Spotifyn Coffee Table Jazz -listalle ja on kerännyt jo yli miljoona kuuntelua. Blueberry Hill Festival -tapahtumassa Anssi Tirkkosen tilalla rummuissa on Severi Sorjonen.

Joonas Tuuri – kontra- ja sähköbasso, Ilmari Rönkä – alttosaksofoni ja huilu, Toomas Keski-Säntti– piano ja Severi Sorjonen – rummut.

 

Mari Zhiginas Quartet

Mari Zhiginas on ukrainalainen jazzlaulaja, jonka pehmeä ja tumma ääni kietoo kuulijan syleilyynsä. Vuodesta 1998 lähtien hän on esiintynyt Ukrainan tunnetuimpien yhtyeiden kanssa sekä tunnetuilla ukrainalaisilla festivaaleilla. Mari Zhiginas asuu Värtsilässä HIAP-residenssissä, joka auttaa ukrainalaisia taiteilijoita Venäjän sodassa Ukrainaa vastaan. Mari Zhiginas Quartet perustettiin tämän vuoden keväällä.

Mari Zhiginas – laulu, Vili Paavilainen – kitara, Lawrence Hodge – basso ja Jarmo Valmari – rummut.

Tule mukaan

Hanki pääsylippusi ennakkoon !