BBHF goes Karhufestivaali perjantai

BBHF goes Karhufestivaali
Kuva tulossa
16.08.2019 19:00 - 16.08.2019 23:00
Elokuvateatteri Kino Mantsi, Kauppatie 9, 82900 Ilomantsi

Olli Soikkeli Trio feat. marian Petrescu

Kino Mantsi pe 16.8. klo 21.00

Olli Soikkeli (s. 1991), joka on nuoresta iästään huolimatta noussut yhdeksi maailman arvostetuimmista gypsy jazz -kitaristeista. Nyt hän esiintyy Suomessa yhdessä Grammy-palkitun pianistin, Marian Petrescun ja basisti Teemu Åkerblomin kanssa. Trio on julkaissut levyn, jonka ohjelmisto kumartaa legendaaristen kitara-piano-basso-kokoonpanojen suuntaan, jonka mm. Oscar Peterson ja Nat King Cole tekivät tunnetuksi. Konsertti on osa levynjulkaisukiertuetta.

 

Juliana Vehviläinen Trio

Kino Mantsi pe 16.8. klo 19.00

Illan musiikillisen tarjonnan aloittaa joensuulainen jazzlaulu-pohjainen Juliana Vehviläinen Trio. Joensuulainen jazz- ja R&B-laulaja Juliana Vehviläinen on päätoimi­nen laulunopettaja.
Juliana Vehvi­läinen Trio on muodostettu Blue­berry Hill goes Karhufestivaalin keikkaa varten. Triossa mukana ovat Vehviläisen lisäksi alttosak­sofonisti Riikka Leininen ja pianisti Simo Loikkanen. 
– Olemme aiemmin soittaneet samoissa kokoonpanoissa, mutta triona tämä on ensimmäinen esiin­tyminen, Vehviläinen kertoo. Musiikillisista vaikutteistaan Vehviläinen nimeää El­la Fitzgeraldin, Nancy Wilsonin ja Dee Dee Bridgewaterin suurim­miksi idoleikseen.
Ilomantsin keikka tulee olemaan swing- ja latinopainotteista jazzia. 
– Soitamme ainakin Nancy Wil­sonilta muutaman kappaleen. Muuta en taida vielä paljastaa. 

Jaa tapahtuma

Järjestäjä

Tapahtuman järjestää Blueberry Hill Festival kannatusyhdistys ry

Hintatiedot

Pääsylippu 25€/ilta

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön.
Tapahtuma on ikärajaton.